Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 14 November 2001 Onthulling gerenoveerde vliegersmonument

Op donderdag 15 november aanstaande vindt de plechtige onthulling van het gerenoveerde vliegersmonument aan de 2e Vroonstraat plaats. Het vliegersmonument aan de 2e Vroonstraat bestond uit een gedenksteen voor twee aldaar gecrashte Britse vliegeniers. Deze gedenksteen vormt samen met een plaquette van de RAF North Coates Strike Wing, het hart van het gerenoveerde monument.

De onthulling op 15 november start met een ontvangst vanaf 13.45 uur op de Oude Rijkswerf Willemsoord in gebouw 48. Rond 14.00 uur vertrekt het gezelschap naar het vliegersmonument aan de 2e Vroonstraat, waar de plechtige onthulling plaatsvindt. Het programma ziet er als volgt uit:

Om ± 15.00 uur wordt het programma bij het monument afgesloten en keert het gezelschap terug naar de Oude Rijkswerf Willemsoord. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl