Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 November 2001 Huurhuizen in Den Helder te koop aangeboden

Den Helder - Veertig huurders aan de Graaf Willem II-straat in De Schooten-west krijgen eind volgende week van Woningstichting schriftelijk een aanbieding om hun woning te kopen. Daarmee geeft de corporatie het startsein voor een grote operatie, waarbij alleen al de komende twaalf maanden ruim dertienhonderd woningen in De Schoten en Julianadorp in de verkoop gaan.

In vijf jaar tijd zal Woningstichting in een tempo van gemiddeld vijfhonderd huizen per jaar een deel van haar bezit aan zittende huurders aanbieden. Het gaat vooral om eengezinswoningen en appartementen.

Over de koopprijs laat directeur Gerrit Seegers van Woningstichting zich nog niet uit. Het bedrag is de feitelijke economische waarde, gebaseerd op een eigen beoordeling, een taxatie door makelaardij Bosch (Jongewaard Meijer Jongewaard) en een vergelijking met de huidige waarde voor de onroerendzaakbelasting.

De huurder krijgt drie maanden bedenk tijd en er valt niet te verhandelen. Zien zijn van de aankoop af, dan zal de woning in de toekomst niet meer te koop aangeboden worden- ook niet aan nieuwe bewoners.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl