Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 23 November 2001 Werkconferentie nota Wonen

De samenleving verandert. Mensen worden ouder dan voorheen en blijven langer zelfstandig wonen. Het aantal alleenstaanden groeit, net als het aantal jongeren dat op zichzelf woont. Ook stellen mensen andere eisen aan hun huis dan vroeger. Eisen die gedurende iemands leven veranderen. Om op al deze zaken te kunnen inspelen, maken wij een beleidsnota Wonen.

Eén van de vragen die wij ons daarbij stellen is, wat zijn de woonproblemen? Een andere vraag is: hoe zou het in Den Helder anders moeten of kunnen? Welke oplossingen zijn er voor de problemen die wij hier kennen?

Om een antwoord te krijgen op onze vragen, organiseren we vrijdag 14 december een werkconferentie 'nota Wonen';. De conferentie is in schouwburg De Kampanje van 13.30 tot 17.30 uur. Binnenkort kunt op de voorlichtingspagina meer lezen over de werkconferentie en wat uw bijdrage hieraan kan zijn. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl