Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 20 Januari 2003 Bekendmaking Verordening brandweerrechten Niedorp 2003

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken bekend dat de raad in zijn openbare vergadering van 19 december 2002 de "Verordening brandweerrechten Niedorp 2003" heeft vastgesteld. Deze verordening vervangt de "Verordening brandweerrechten Niedorp 1994".

In de verordening zijn tarieven opgenomen voor diensten die worden afgenomen van de brandweer. Dat betreft niet de door de brandweer uit te voeren wettelijke taken, maar door particulieren of andere overheidsorganen gevraagde dienstverlening zoals de verhuur van de kantine van de brandweerkazer ne en het verrichten van wacht- , waak- en/of controlediensten tijdens evenementen.

De verordening treedt in werking op de 8e dag na deze bekendmaking. De verordening ligt vanaf heden voor een ieder ter inzage bij de afdeling Algemeen Juridische Zaken. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl