Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 Juni 2003 Deel riolering Anna Paulowna krijgt reinigings- en inspectiebeurt

Een gespecialiseerde aannemer gaat in opdracht van de gemeente Anna Paulowna vanaf dinsdag 10 juni op diverse plaatsen het riool reinigen en inspecteren. De (jaarlijks terugkerende) werkzaamheden duren ongeveer 2 weken.

Er wordt begonnen in Wieringerwaard ten noorden van de Sportlaan. Vervolgens is de riolering in Breezand aan de beurt. Als regenachtig weer het werken in de bovengenoemde riolen onmogelijk maakt, gaat men verder in de Elshof te Anna Paulowna. De bewoners van de straten waar het riool geÔnspecteerd zal worden, worden met een folder op de hoogte gesteld.

Mocht u vragen hebben over de uit te voeren werkzaamheden, neem dan contact op met de afdeling civiel & groen van de gemeente, te bereiken onder telefoonnummer 0223 - 53 61 00. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl