Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 Juli 2003 Opening Politiesteunpost Centrum Den Helder

Om de veiligheid in de binnenstad te vergroten heeft de gemeente Den Helder in samenwerking met de politie, de Politiesteunpost Centrum opgezet. Het pand aan het Bernhardplein, nummer 75 in Den Helder (het voormalig ANWB-pand), is op maandag 14 juli feestelijk geopend. Burgemeester Staatsen en politiewijkcoŲrdinator Groenendal verrichtte de openingshandeling.

De Steunpost biedt onderdak aan de stadswachten en de wijkconciŽrge. De stadswachten zijn in de post het eerste aanspreekpunt voor het publiek met politiegerelateerde vragen. Daarnaast worden voormalige buurtspreekuren uit het centrum overgeheveld naar de steunpost, waar de wijkconciŽrge op elke woensdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur bereikbaar is. Men kan ook een afspraak maken met de wijkconciŽrge.

De Politiesteunpost is tevens een lokale uitvalsbasis voor de politie tijdens van koop- en uitgaansavonden en de surveillance in de binnenstad. De post heeft daarnaast een beperkte publieksfunctie. Men kan vanaf dinsdag 15 juli 2003 op werkdagen van 09.00 - 12.00 uur bij de post terecht voor onder meer de volgende zaken:

Gemeente en politie vergroten met de steunpost hun bereikbaarheid, zichtbaarheid en inzetbaarheid in het centrum.

De post is bestemd voor stadsbezoekers en omwonenden, dat wil zeggen inwoners van Den Helder Binnen de Linie (Centrum en Oud Den Helder). (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl