Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 03 Oktober 2003 Rioolreiniging in Valkkoog, Tuitjenhorn en bedrijventerrein De Banne in Dirkshorn

Riolen zorgen onder de grond voor de afvoer van ons afvalwater. In deze riolen blijft echter een deel van het afval achter. Dit belemmert de goede afwatering. Bovendien worden de rioolbuizen aangetast, waardoor het riool op den duur vervangen zal moeten worden. Om de afwatering te verzekeren worden de riolen periodiek gereinigd.

Om te voorkomen dat het riool bezwijkt voor het wordt vervangen, moet er regelmatig worden ge´nspecteerd. Dan kan worden vastgesteld hoelang het riool nog meegaat.

Dit jaar zal het riool door BEMO worden gereinigd en ge´nspecteerd. De werkzaamheden zullen tussen maandag 6 en vrijdag 17 oktober a.s. uitgevoerd worden.

De werkzaamheden beginnen op maandag 6 oktober a.s. in Valkkoog. Op dinsdag 7 oktober zal dit worden afgemaakt. Daarna gaat BEMO verder in Tuitjenhorn-Oost (het gebied tussen Dorpsstraat, Sportlaan en Bansloot).

Hier worden de riolen in de volgende wegen aangepakt: Sportlaan, Kerkbuurt, Pastoor Meijndersstraat, De Zeelt, De Snoekbaars, Rietkraag, Zwanebloem, Manusveert, W. Dekkerstraat, Buttersloot, Bansloot, Kerksloot, Smidsloot en 't Skuitje. De precieze werkvolgorde is helaas niet bekend. Hier is BEMO tot en met woensdag 15 oktober a.s. bezig.

Hierna worden de werken voortgezet op bedrijventerrein de Banne aan de C. de Vriesweg in Dirkshorn.

Het reinigen van het riool gebeurt met een hogedrukspuit. Hierdoor is het mogelijk dat er water in het toilet of doucheputje omhoog komt. Wij adviseren u de deksel van het toilet naar beneden te doen of het toilet af te sluiten met huishoudfolie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari├źrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl