Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 09 Oktober 2003 Westdijk Heerhugowaard voldoet aan veiligheidsniveau

PURMEREND - In opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) is door GeoDelft een onderzoek uitgevoerd naar de stabiliteit van de kade langs de Westerweg in Heerhugowaard. De aanleiding voor het onderzoek is scheurvorming in het asfalt van het fietspad op de kade. De conclusie van het onderzoek luidt dat de stabiliteit van de Westdijk ruimschoots voldoet aan het vereiste veiligheidsniveau.

Reparaties

De provincie Noord-Holland start deze maand met het repareren van de scheuren in het wegdek van het fietspad. Zodra deze werkzaamheden klaar zijn, wordt het fietspad vrijgegeven. In het voorjaar van 2004 wordt het gehele fietspad gereconstrueerd om het probleem met betrekking tot scheurvorming op te lossen.

Onderzoek relatie bomen-scheurvorming

Daarnaast onderzoekt de provincie Noord-Holland de relatie tussen de bomen op de dijk en de scheurvorming. Op grond van de resultaten van het onderzoek worden in overleg met de gemeente Heerhugowaard en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier maatregelen getroffen. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl