Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 21 Oktober 2003 Asbest vrijgekomen bij brand in Julianadorp

Aan de Meester Tighelaarstraat in Julianadorp heeft op donderdag 16 oktober brand gewoed in vier oude schuren. De schuren staan in het weiland ten noorden van de Meester Tighelaarstraat en werden voorheen gebruikt om bijen te houden. Bij de brand is asbest vrijgekomen.

Er is asbest aangetroffen op het omliggende land en de sloot bij de schuren. Dit terrein is afgezet middels rood/witte en gele linten.

Het terrein wordt zo spoedig mogelijk opgeruimd. Tot die tijd is het terrein verboden gebied voor onbevoegden. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl