Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 November 2003 Informatieavond Halfpipe Callantsoog

Op woensdag 19 november a.s. organiseert de gemeente Zijpe een informatieavond over de plannen om, voor een proefperiode van één jaar, een halfpipe te plaatsen aan de Frankendaal-straat in Callantsoog.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst krijgt u tekst en uitleg over de plannen van de gemeente en bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

Iedereen is van harte welkom en wij rekenen erop dat ook de jongeren uit Callantsoog aanwezig zullen zijn op deze avond.

Locatie : Camping Tempelhof. Aanvang: 19.30 uur.

AGENDA:

  1. Opening - wethouder T. Schilder
  2. Presentatie halfpipe - Eibe Nederland
  3. Toelichting over de locatie - wethouder P. Morsch
  4. Vragenrondje
  5. Sluiting.

(Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl