Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 November 2003 Open Dag Duinpark Zaterdag 29 November

De eerste woningen in het Duinparkplan zijn praktisch klaar en ook het duinterrein eromheen wordt momenteel in model gebracht. Een prachtig moment dus voor een Open Dag op het Duinpark, waarbij geïnteresseerden de woningen en de locatie goed kunnen bekijken. Zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur bent u daarom van harte welkom in het Duinpark.

Bovendien wordt voorafgaand aan de Open Dag om 10.30 uur de eerste paal geslagen van de volgende fase van het Duinpark: de Duinbrink-woningen. Ook over deze woningen kunt u zaterdag tijdens de Open Dag alle informatie krijgen.

De verkoop van de eerste fase van het Duinpark verloopt ondanks de wat moeilijkere woningmarkt goed. Momenteel is zo'n zeventig procent reeds verkocht, waarbij het opvallend is dat alle vrijstaande Hogeduin-woningen snel 'uitverkocht' waren. Van de aan het water gelegen Duinrel-woningen en de Hogeduin twee-onder-een-kap is nog een aantal woningen beschikbaar.

Duinbrink-woningen

Zaterdag om half elf wordt de eerste paal geslagen van de Duinbrink-woningen rond de St. Nicolaaskerk. De eerste serie van deze karakteristieke woningen - met opmerkelijk veel ruimte - wordt aan het water gebouwd. De prijzen van de Duinbrink-woningen zijn vanaf 208.000 euro vrij op naam. Alle informatie over het Duinpark kunt u verkrijgen op de Open Dag en bij de Woningwinkel aan het Julianaplein en NVM Makelaardij Jongewaard Meijer Jongewaard aan de Middenweg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl