Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 12 Mei 2004 Groot onderhoud straten en openbaar groen Julianadorp

Ieder jaar verricht de gemeente het zogenaamde groot onderhoud. Hiermee bedoelen we onder meer het vervangen of renoveren van het riool, het opnieuw asfalteren van straten en het snoeien van heesters in openbaar groen. Maar ook het straatmeubilair, de verlichting en de inrichting van speellocaties worden meegenomen in het groot onderhoud. Soms wordt een straat meteen heringericht als 30 kilometergebied.

De planning van al deze werkzaamheden is opgenomen in het plan 'Onderhoud Openbare Ruimte 2004 (infrastructurele werken)'. In dit artikel leest u meer over de planning voor Julianadorp.

Julianadorp

In 2004 vindt groot onderhoud plaats aan de verharding in Kruiszwin 21, Kruiszwin 23 en de voetpaden langs Kruiszwin 10-20. Daarnaast worden de tegels van het fietspad achter Vogelzand (langs waterkant Ooghduyne) vervangen door asfalt. Verder staat groot onderhoud aan het Breewijd gepland. Het gaat hier om plaatselijke reparaties van de fundering en het vervangen van de bovenste twee asfaltlagen. Net als op de Kanaalweg krijgt het Breewijd een deklaag van geluidsreducerend asfalt. Ook worden hier de lantaarnpalen vervangen.

Voordat het toeristenseizoen begint krijgen ook de parkeerterreinen rondom winkelcentrum Drooghe Bol een opknapbeurt. Daar worden de verharding van het parkeerterrein en het straatmeubilair aangepakt.

Groen

Groot onderhoud van het openbaar groen vindt dit jaar plaats in Zwanenbalg, Boterzwin, Malzwin en Doorzwin. Gezien de jonge leeftijd van de eerste drie wijken komt het accent vooral te liggen in de wijk Doorzwin.

Meer informatie op de website van de Gemeente Den Helder (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl