Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 08 Juli 2004 Bekendmaking bestemmingsplan Lutjestrand

Vastgesteld bestemmingsplan Lutjestrand

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat met ingang van maandag 21 juni 2004 tot en met maandag 19 juli 2004 (4 weken) voor een ieder het vastgestelde bestemmingsplan Lutjestrand 2003 ter inzage ligt in het gemeentehuis van Wieringen.

Het bestemmingsplan Lutjestrand 2003 betreft een actualisatie van het bestemmingsplan Lutjestrand uit 1993. Aanleiding om het plan te herzien betreft de gemeentelijke wens om tot een optimale inrichting van het Lutjestrand te komen en de aanwezige recreatiemogelijkheden (watersport en strand) zoveel mogelijk te verbeteren en verder te ontwikkelen.

Gedurende de genoemde termijn dat het plan ter inzage ligt kan diegene die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt aan de gemeenteraad, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze aan de raad kenbaar te maken, schriftelijk bedenkingen indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland.

Diegene die bedenkingen heeft ingediend, wordt in de gelegenheid gesteld deze mondeling toe te lichten.

Uw bedenkingen kunt u, onder vermelding van Bedenkingen bestemmingsplan Lutjestrand (gemeente Wieringen) richten aan het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt ter inzage in het gemeentehuis van Wieringen, afdeling Grondgebiedzaken. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag van 17.00 tot 19.00 uur. Op verzoek kan het plan ook op maandag tot 20.00 uur worden ingezien. U dient in dat geval dan wel een afspraak te maken. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl