Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 Juli 2004 Gemeente Den Helder akkoord met bouwplannen Noorderhaven

De gemeente Den Helder heeft de bouw van een woonwijk op het terrein van Noorderhaven in Julianadorp goedgekeurd. Afgelopen week ondertekende burgemeester Staatsen de exploitatieovereenkomst.

Tussen 2005 en 2012 worden in totaal 320 huur- en koopwoningen gebouwd: van appartementen tot vrijstaande villa's. Bijzonder is dat ongeveer 14% van de woningen bewoond gaat worden door cliŽnten van 's Heeren Loo Noord-Nederland.

Reden voor directie van 's Heeren Loo om op hun terrein een woonwijk te realiseren is het overheidsbesluit dat grote instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking moeten verdwijnen. Met de nieuwe woonwijk komt het terrein minder geÔsoleerd te liggen en wordt het makkelijker voor de cliŽnten van 's Heeren Loo om deel te nemen aan de samenleving. Net als het huidige Noorderhaven is ook de woonwijk straks vrij toegankelijk. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl