Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 02 November 2004 Texel - Bestuurlijk spreekuur Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Voor de fusie van de waterschappen in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal was het bij waterschap Het Lange Rond gebruikelijk dat de dijkgraaf een spreekuur hield. De nieuwe bestuursleden van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier willen deze traditie voortzetten. Nu door schaalvergroting de afstand tussen bestuur en inwoners is vergroot, vinden zij het extra belangrijk om het contact met hun achterban te onderhouden.

U bent welkom

Op 9 november is er een bijeenkomst voor bewoners van Texel en overige belangstellenden. De bijeenkomst wordt georganiseerd in Hotel De Pelikaan, Pelikaanweg 18 in De Koog. Om 18.00 uur is de zaal open en om 18.30 uur wordt gestart met de eerste presentatie. Tijdens de bijeenkomst krijgt u onder andere informatie over het Masterplan Water voor Texel en de centralisatie van de rioolwaterzuiveringen op het eiland. Ook is er volop ruimte om in gesprek te gaan met bestuursleden van het hoogheemraadschap.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Wilt u op deze avond informatie over specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het werk van het hoogheemraadschap dan horen we dat graag vooraf. U kunt hiervoor contact opnemen met Annčt Smit, 0299-66 30 29; e-mail: a.smit@hhnk.nl. Graag tot ziens! (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl