Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 23 November 2004 Informatiebijeenkomst Marina Petten 29 november

Het gemeentebestuur van Zijpe nodigt de bewoners rondom de Hondsbossche en Pettemer Zeewering en andere belangstellenden uit voor het bijwonen van een informatieavond over de stand van zaken bij de planvorming Marina Petten. Deze uitnodiging wordt u mede gedaan namens de partners die dit project voorbereiden, te weten Kop & Munt, de Nederlandse Zeejachthaven Ontwikkelingsmaatschappij en Grontmij Nederland.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op:

maandagavond 29 november 2004
Watersnip te Petten,
Pettemerweg 4 te
Petten.

Aanvang 19.30 uur.

De wethouder van Ruimtelijke Ordening de heer P. Morsch zal deze bijeenkomst openen en de overeengekomen wijze van samenwerking tussen de partners nader toelichten.

Tevens zal hij in het kort de stand van zaken weergeven. Vervolgens zullen vertegenwoordigers van de Nederlandse Zeejachthaven Ontwikkelingsmaatschappij en Grontmij de stand van zaken bij de voorbereiding van dit project nader toelichten.

Met name na de pauze zal alle gelegenheid worden geboden tot het stellen van vragen. (Bron: Gemeente Zijpe & Marina Petten)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl