Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 30 November 2004 Discussie vrijkomende agrarische bebouwing Texelse buitengebied

Wat mag er gebeuren met vrijkomende agrarische bebouwing in het Texelse buitengebied? Over deze vraag is op 24 november in het gemeentehuis een informatieavond gehouden. Dit gebeurde onder leiding van communicatiebureau De Wit uit Amsterdam. Voor de avond waren bewoners en andere betrokkenen bij het buitengebied uitgenodigd.

Ook andere belangstellenden hadden zich bij de gemeente kunnen aanmelden. De bijeenkomst was druk bezocht. De aanwezigen konden via stellingen aangeven wat zij wel of niet gewenst vinden in het buitengebied. Onder meer werd gesproken over de mogelijke toeristische invulling van de vrijkomende bebouwing. De gemeente heeft als randvoorwaarden gesteld dat de nieuwe invulling geen verkeersoverlast mag veroorzaken en dat de naburige agrariŽrs er geen belemmering van mogen ondervinden.

Ook mag het landschap er niet door "verrommelen". De opmerkingen en suggesties van de informatieavond zullen zoveel mogelijk worden verwerkt in een nog op te stellen beleidsplan. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl