Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 12 Januari 2005 Baggeren vijver in Park Torenven in Warmenhuizen

De gemeente Harenkarspel laat de vijver in het park van de Torenven Warmenhuizen in januari 2005 baggeren. De bagger is onderzocht op kwaliteit en niet vervuild. Daarom mag de bagger in de beplanting van de omgeving van de vijver worden verwerkt.

Om de veiligheid bij de vijver te vergroten komt er een afrastering en een ondiepe zogenaamde plasberm. Hierdoor ontstaat een vlak aflopende waterkant. Om de sociale veiligheid te vergroten en meer doorzicht te krijgen halen we enkele hoge bosschages weg.

Na het baggeren en het weghalen van de bosschages pakt de gemeente dit jaar ook de wateroverlast op de paden aan. Heeft u nog vragen of opmerkingen over het park, dan kunt u contact opnemen met de heer Cor Koomen, telefoon (0226)396649. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl