Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 14 Februari 2005 Uitbreiding bedrijventerrein Oudeschild II goedgekeurd

Tegen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Oudeschild II, 1e fase" is geen beroep aangetekend bij de Raad van State. Het plan is vervolgens onherroepelijk verklaard.

Het bestemmingsplan, dat een uitbreiding betreft van het bestaande bedrijventerrein te Oudeschild, is in werking getreden per 3 januari 2005. (Bron: Gemeente Texel)

TransGEO

Wilt u actuele informatie over bezetting en kenmerken van kavels op diverse bedrijventerreinen? Dat kan, op de TransGEO website (www.transgeo.nl) kunt u de vestigings-mogelijkheden voor uw bedrijf nader bekijken en de actuele bezetting en kenmerken van kavels op bedrijventerreinen raadplegen. Dit werkt via een combinatie van databases en geografische kaarten.

Bedrijventerreinen in de Regio Kop van Noord-Holland:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl