Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 14 Februari 2005 Huisvestingsvergunning gemeente Texel

Binnen de gemeente Texel is de Huisvestingsverordening Texel 1994 van kracht. Hiermee beschermt de gemeente de huisvestingsmogelijkheden van de lokale bevolking.

Dit gebeurt door het stellen van eisen met betrekking tot de maatschappelijke en economische gebondenheid. Boven de koopprijsgrens van S64; 272.268,13 en (kale) huurprijsgrens van S64; 565,44 gelden deze bepalingen niet.

Voor alle duidelijkheid wijzen wij u erop dat niet alleen mensen van buiten Texel een huisvestingsvergunning nodig hebben maar dat dit ook van geldt voor verhuizingen binnen de gemeente. Wij wijzen er daarom op dat bij verhuizingen altijd een huisvestingsvergunning dient te worden aangevraagd.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot balie Grondgebied in het gemeentehuis, tel. (0222) 36 21 30. Hier kunt u ook een aanvraagformulier verkrijgen. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl