Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 Februari 2005 Gewest Kop van Noord-Holland aan de slag met regionale woonvisie

De negen gemeenten van het Gewest Kop van Noord-Holland hebben gezamenlijk besloten een regionale woonvisie op te stellen. Hiertoe hebben zij bureau Companen uit Arnhem gevraagd om dit proces te begeleiden.

Het is de bedoeling dat de regionale woonvisie in januari 2006 gereed is. Tot die tijd werken de negen betrokken gemeenten intensief samen om te komen tot de regionale woonvisie. Tijdens het proces vinden er een aantal werkconferenties plaats waarbij betrokken partijen op het gebied van wonen worden uitgenodigd mee te praten over de ambities en uitgangspunten voor de regionale woonvisie.

In de visie zal aandacht zijn voor de omvang én kwaliteit van de woningbouw in de regio Kop van Noord-Holland. Aan bod komen hoeveel huur- en koopwoningen er de komende periode in de regio zouden moeten worden gebouwd. Maar ook waar deze woningen komen en voor welke doelgroepen ze geschikt zijn. Daarnaast gaat de woonvisie ook in op thema's als de gevolgen van vergrijzing voor de regionale woningmarkt. En de lastige positie van starters op de woningmarkt.

Gedurende het traject verschijnen er een aantal nieuwsflitsen met de stand van zaken en de belangrijkste bevindingen tot dan toe. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl