Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 22 Februari 2005 Informatieavond bestemmingsplan Den Oever op 24 februari

De gemeente Wieringen wil in de komende jaren alle bestemmingsplannen voor de dorpen in de gemeente vervangen. De huidige bestemmingsplannen zijn verouderd en de gemeente wil nieuwe ontwikkelingen mogelijk maken. Het eerste dorp waarvoor een nieuw bestemmingsplan wordt opgesteld, is Den Oever.

De gemeente wil de nieuwe bestemmingsplannen in overleg met de bevolking van het dorp opstellen. Daarom organiseren wij voorafgaand aan de opstelling van het bestemmingsplan twee avonden. Op de eerste avond op donderdag 24 februari a.s. ligt de nadruk daarbij op voorlichting en informatie. Op deze avond kunt u zich opgeven voor de tweede avond op maandag 7 maart a.s., waarop we met u van gedachten willen wisselen over de toekomst van het dorp.

Naast een vertegenwoordiging van de inwoners van het dorp nodigen wij op deze tweede avond ook vertegenwoordigers van belangengroepen uit. Onderwerpen waarover we willen discussieren zijn onder andere de toekomstige woningbouw, de toe te laten functies in het centrum en de bereikbaarheid van het dorp.

Wij nodigen alle inwoners van Den Oever uit voor het bijwonen van de voorlichtings- en informatieavond op donderdag 24 februari a.s om 20.00 uur in het Vikingschip. (zaal om 19.45 open)

Op deze avond geven wij aan wat in het bestemmingsplan kan worden geregeld en welke procedure de gemeente voor ogen staat. Ook zal worden ingegaan op de resultaten van de inventarisatie van de functies en de bebouwing, die in september heeft plaatsgevonden. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl