Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 28 Februari 2005 Reacties inspraakavond Centrum Nieuw Den Helder

De inspraakavond over het Centrumplan aan de Marsdiepstraat, een aantal weken geleden, heeft heel wat reacties van omwonenden opgeleverd. Die zijn inmiddels verwerkt. Tijdens een tweede inspraakavond voor bewoners van Nieuw Den Helder Centrum op donderdag 24 februari worden de resultaten hiervan besproken. De bijeenkomst wordt gehouden in dansschool Corma aan de Texelstroomlaan 5 en begint om 20.00 uur. U bent hierbij van harte welkom.

De bedoeling is dat in het Centrumplan aan de Marsdiepstraat woningen, winkels, een bibliotheek, een brede school (negen klassen), kinderopvang, een binnensportaccommodatie en een parkeergarage voor ongeveer 230 auto's worden gebundeld. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl