Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 09 Maart 2005 Inspraak op concept-beleid Vrijkomende Agrarische Bebouwing (Texel)

Het concept van de beleidsnota Agrarische nevenfuncties en Vrijkomende agrarische bebouwing ligt gedurende vier weken ter visie vanaf maandag 7 maart 2005. U kunt het concept inzien en verkrijgen bij de balie Grondgebied van het gemeentehuis van Texel. Het concept is ook te downloaden op www.texel.nl

Bij de beleidsvoorbereiding is gebruik gemaakt van de inbreng van de Texelse bevolking.

De personen die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van het concept, en die hun naam hebben ingevuld op het tijdens de avondbijeenkomst uitgedeelde formulier, krijgen het concept thuisgestuurd.

De nota geeft ruimere mogelijkheden voor invulling van vrijkomende agrarische bebouwing. Aangegeven wordt welke functies toelaatbaar zijn, en onder welke voorwaarden.

Eenieder kan, gedurende bovengenoemde termijn, schriftelijk zijn mening kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 200, 1790 AE Den Burg. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl