Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 Maart 2005 Ondertekening Intentieovereenkomst Wieringerrandmeer

Op dinsdag 15 maart ondertekenden de Provincie Noord-Holland, gemeenten Wieringen en Wieringermeer een Intentieovereenkomst met bedrijvenconsortium Lago Wirense. Een belangrijke mijlpaal voor het project!

Met de ondertekening spreken de partijen de intentie uit om de plannen voor het Wieringerrandmeer samen uit te werken. In de overeenkomst staan afspraken over procesplanning, verdeling van risico's, financiŽle haalbaarheid en grondverwerving.

Naar verwachting zullen de partijen eind 2005 een Samenwerkingsovereenkomst ondertekenen. Daarna kan de uitvoering van het project ter hand worden genomen.

Burgemeester Lont van Wieringen ondertekent,
Gedeputeerde Hooijmaijers snijdt Wieringerrandmeer-taart aan
(Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl