Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 30 Maart 2005 Informatie Agenda Recreatie en Toerisme

Nu beschikbaar in het digitale loket van de Provincie Noord-Holland: de jaarrapportage 2004 en het uitvoeringsprogramma 2005 over de uitvoering van de Agenda Recreatie en Toerisme 2004 - 2007.

De provincie Noord-Holland heeft op 21 maart 2005 aan een groot aantal betrokkenen een jaarrapportage en een uitvoeringsprogramma toegezonden over de uitvoering van de Agenda Recreatie en Toerisme 2004-2007.

Uit de Jaarrapportage 2004 blijkt dat die uitvoering op schema ligt. In het eerste uitvoeringsjaar, 2004, is voor ruim € 9,6 miljoen aan provinciale middelen ingezet voor de ontwikkeling van toerisme en recreatie in de hele provincie.

Uit het Uitvoeringsprogramma 2005 blijkt dat er voor dit jaar een investering van vergelijkbare omvang is geprogrammeerd. Meer over de plannen waar de provinciale inzet op is gericht is na te lezen in genoemd uitvoeringsprogramma. De provincie nodigt alle betrokkenen uit met haar mee te gaan op de ingeslagen weg, om samen de in de Agenda Recreatie en Toerisme 2004-2007 vermelde resultaten te behalen.

De Agenda Recreatie en Toerisme 2004-2007, de Jaarrapportage 2004 en het Uitvoeringsprogramma 2005 zijn te downloaden via het Digitale Loket op www.noord-holland.nl (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl