Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 April 2005 Bewonersbijeenkomst Kreileroord op dinsdag 12 april 2005

Leefbaarheid Kreileroord

Het gemeentebestuur van Wieringermeer wil een vervolg geven aan het ingezette traject de leefbaarheid in Kreileroord te verbeteren. Alle inwoners worden uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst op dinsdag 12 april 2005 om 20.00 uur in het dorpshuis van Kreileroord.

Inventarisatie

Bewoners krijgen de gelegenheid mee te denken over een inventarisatie van knelpunten, ideeŽn en suggesties voor verbetering van de leefbaarheid van Kreileroord. Bij leefbaarheid kunt u denken aan de directe woonomgeving, groenvoorzieningen, veiligheid, behoefte aan woningbouw, bereikbaarheid en aanwezigheid van commerciŽle en sociaal-culturele voorzieningen, verenigingsleven, maar ook bijvoorbeeld aan de relatie met het gemeentebestuur.

Primo nh

De bijeenkomst staat onder leiding van de provinciale instelling voor maatschappelijke ontwikkelingen, Primo nh. Deze instelling hanteert een speciale methode om de ideeŽn van bewoners te inventariseren en verzorgt ook de verslaglegging van de bewonersbijeenkomst.

Verbeteringen?

Wat wordt er met de door de bewoners aangedragen verbeteringen gedaan? De gemeente zal in overleg met een delegatie van de bewoners c.q. de dorpsraad de inventarisatie beoordelen op een vervolg. Dat overleg kan tot meerdere oplossingsrichtingen leiden. Het kan zijn dat een enquÍte uitsluitsel moet geven over de oplossing van een knelpunt, of dat in overleg met een deskundige van buiten een knelpunt moet worden opgepakt of dat de inventarisatie van de bewoners op een aantal punten direct al zo duidelijk is dat een concreet plan van aanpak door de gemeente kan worden opgesteld inclusief het benoemen van een termijn.

Wij hopen ook uw mening te horen op dinsdag 12 april 2005! (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl