Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 April 2005 Thematisch bestemmingsplan erfbebouwing / werken aan huis, gemeente Wieringen

Het Thematisch bestemmingsplan erfbebouwing / werken aan huis is beschikbaar via www.wieringen.nl en voorziet in een nieuwe planologisch-juridische regeling voor de regeling van aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen op het erf bij woonhuizen voor de gehele gemeente Wieringen, met uitzondering van het buitengebied en specifieke situaties. Tevens wordt in dit plan voorzien in nieuw beleid ten aanzien van bedrijvigheid aan huis.

Het plan houdt daarmee een vervanging in van alle bijgebouwenregelingen in de vigerende bestemmingsplannen van de gemeente Wieringen, voorzover de in dat plan opgenomen regeling voor bijgebouwen in strijd is met de regeling in dit plan. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl