Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 19 April 2005 Informatiebijeenkomst over de Structuurvisie Julianadorp op 25 april

Woont u in Julianadorp? Dan is dit bericht vooral voor u bestemd! Komende week valt namelijk bij alle inwoners van Julianadorp een uitnodiging in de brievenbus voor het bijwonen van een informatiebijeenkomst over de Structuurvisie Julianadorp.

Zoals u al eerder op de Stadsnieuwspagina hebt kunnen lezen, is de gemeente momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het herzien van de oude structuurvisie uit 1997. In en rond Julianadorp zijn op dit moment namelijk veel ontwikkelingen gaande. Denk aan de vestiging van een school voor voortgezet onderwijs (juniorcollege), de verplaatsing van winkelcentrum De Riepel, wonen op Noorderhaven en in Julianadorp Oost, de bescherming van de kust en de recreatieve groei.

Al deze ontwikkelingen bepalen mede de toekomst van Julianadorp. Daarom willen we graag de bewoners bij dit proces betrekken. Juist zij krijgen immers te maken met de afspraken die in de nieuwe structuurvisie worden vastgelegd.

De nieuwe structuurvisie is een ruimtelijk plan op hoofdlijnen voor de komende 15 jaar. Doel van dit plan is om toekomstige ontwikkelingen op elkaar af te stemmen.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op 25 april a.s. in gebouw Het Tij op Noorderhaven. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl