Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 20 April 2005 Rioolinspectie in Waarland

Deel riolering ge´nspecteerd

Riolen zorgen onder de grond voor de afvoer van ons afvalwater. In deze riolen blijft echter een deel van het afval achter. Dit belemmert de goede afwatering. Om de goede afwatering te verzekeren worden de riolen periodiek gereinigd. Bovendien worden de rioolbuizen aangetast, waardoor het riool op den duur vervangen moet worden. Om te voorkomen dat het riool bezwijkt voor de vervanging, moet er regelmatig ge´nspecteerd worden. Dan kan vastgesteld worden hoelang het riool nog mee kan.

Van maandag 18 tot en met 22 april 2005 wordt daarom een deel van de riolering van Waarland gereinigd en geinspecteerd. Fa. SITA voert het werk uit. Het betreft de volgende wegen: Jonkerstraat, Kerkstraat, Weelweg, Volleringweg, Anjerstraat, Bloemstraat, Fresiastraat, Gladiolenstraat, Irissenstraat, Leliestraat, Rozenstraat en Tulpstraat. De precieze werkvolgorde is helaas niet bekend.

Het reinigen van het riool gebeurt met een hogedrukspuit. Hierdoor is het mogelijk dat er water in het toilet of doucheputje omhoog komt. Wij adviseren u het deksel van het toilet naar beneden te doen of het toilet af te sluiten met huishoudfolie. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari├źrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl