Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 April 2005 Informatieavond woningbouw Wieringerwaard

Op dinsdag 3 mei organiseert de gemeente Anna Paulowna in samenwerking met de Combinatie Wieringerwaard een informatieavond over het woningbouwproject in Wieringerwaard.

De avond is een vervolg op de bijeenkomst van 15 maart en staat in het teken van de geplande woningbouw globaal gelegen tussen de Molenweg en de Kievitlaan. Het betreft de eerste fase waarin totaal 56 woningen gebouwd zullen worden.

De Combinatie zal een toelichting geven op het stedenbouwkundige plan, waarbij ook de ontsluiting en de bijbehorende infrastructuur aan de orde komen. Tevens zullen de ontwerpen van de woningen gepresenteerd worden.

De verkoop van de woningen gaat volgende maand van start. De bijeenkomst vindt plaats in het 'Wapen van Wieringerwaard', Noord Zijperweg 36 in Wieringerwaard. De zaal is open om 19.30 uur. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl