Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 April 2005 Architecten geven presentatie voor nieuw gemeentehuis Texel

Vijf architecten hebben op 21 april bij de gemeente Texel een visiepresentatie gehouden voor de bouw van een nieuw gemeentehuis. Een definitief besluit is nog niet genomen. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke architect de voorkeur krijgt. Ook zal dan duidelijk zijn hoe de Texelse bevolking bij het ontwerp wordt betrokken.

Visiepresentatie

Een visiepresentatie is een algemene presentatie, waarbij de architect aan de hand van schetsen zijn ideeŽn geeft voor het nieuwe gemeentehuis aan de Emmalaan in Den Burg.

De namen

De vijf architectenbureaus waren eind maart overgebleven uit in totaal 44 aanmeldingen naar aanleiding van de Europese aanbesteding.

In willekeurige volgorde:

Alle geselecteerden hebben ervaring met het ontwerpen en bouwen van gemeentehuizen elders in Nederland.

Planning

Volgens de planning zal op vrijdag 1 september 2006 de eerste schop de grond ingaan. Het nieuwe gemeentehuis zal uiterlijk 30 januari 2008 in gebruik worden genomen. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl