Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 28 April 2005 Ontwerp bodembeheerplan Anna Paulowna ter inzage

B&W zijn van plan het het Bodembeheerplan en de daarbij horende bodemkwaliteitskaarten voor wat betreft het "bebouwd gebied" en het "buitengebied" van de gemeente Anna Paulowna vast te stellen.

De officiële publicatie, met informatie over de terinzagelegging en de inspraakprocedure ('zienswijzen indienen') staat in de CTR/Polderbode van 27 april 2005.

De integrale tekst van deze publicatie is ook opgenomen op www.annapaulowna.nl, klik op 'Actueel'-> 'Kennisgevingen'-> Milieu. Op de pagina vindt u de koppeling naar het ontwerp-Bodembeheerplan, inclusief rapportages en kaarten. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl