Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 28 April 2005 Werk mee aan de toekomstvisie - kom naar de dorpsronde gemeente Harenkarspel

Discussieer mee over toekomst van onze gemeente

In Omring Express van 17 maart 2005 heeft u het al kunnen lezen: de gemeente wil een 'toekomstvisie 2020 gemeente Harenkarspel' opstellen. Daarvoor hebben we uw mening nodig. Immers u weet als geen ander wat er leeft in uw dorp. Ook heeft u vast een mening hoe u uw omgeving het liefst ziet over 15 jaar. Op vijf avonden komen we bij u in de buurt om uw mening te horen. We discussiŽren dan over de belangrijke onderwerpen op dorps- en gemeenteniveau en hoe u uw dorp over 15 jaar ziet.

De data, locaties en de betreffende dorpen vindt u hieronder. De kleinere kernen hebben we ingedeeld bij de hoofdkern die het meest voor de hand ligt. U ontvangt ook persoonlijk nog een uitnodiging voor de avond waarop we over uw dorp gaan discussiŽren. In de uitnodiging vindt u meer informatie.

Alle bijeenkomsten aanvang 19.30 uur (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl