Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 Mei 2005 Camerabewakingssysteem stadshart Den Helder uitgebreid

Het camerabewakingsysteem in het uitgaanscentrum van Den Helder wordt begin juni uitgebreid met een nieuwe camera. De camera komt te hangen op de hoek Prins Hendriklaan/Koningsdwarsstraat. In deze omgeving concentreren zich al geruime tijd criminele hanggroepen die voor ernstige drugsgerelateerde overlast zorgen.

In het kader van het zogenaamde project "ADONK" (Aanpak Drugsgerelateerde Overlast Noordkop) oefent de politie sinds 1 januari verscherpt toezicht uit. Dit toezicht is gericht op het terugdringen van deze vorm van overlast. Met de nieuwe camera, de vierde, ontstaat er een nagenoeg sluitend cameracircuit in het uitgaanscentrum en op de toegangswegen er naar toe.

Het cameratoezicht moet bijdragen aan het versterken van de opsporingsfunctie van de politie, het terugdringen van geweld- en drugsdelicten en het verhogen van de veiligheidsbeleving bij de bezoekers (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl