Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 30 Mei 2005 Nieuwbouw 8 halfvrijstaande woningen Tuitjenhorn Oost IV

Voorwaarden om in aanmerking te komen

In samenwerking met Zeeman Vastgoed biedt de gemeente in fase 2b van het uitbreidingsplan Tuitjenhorn Oost IV de nieuwbouw aan van 8 halfvrijstaande woningen (type Torino A) tegen een prijs van 225.000,- v.o.n.

Deze woningen in de middeldure prijscategorie zijn bestemd voor:

Huiseigenaren komen pas aan bod, nadat alle starters en doorstromers uit de huur in aanmerking zijn gekomen.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door volledige invulling en ondertekening van het inschrijfformulier (zie www.harenkarspel.nl) . Op verzoek is het formulier ook verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis.

Het formulier moet uiterlijk vrijdag 3 juni 2005 om 12.00 uur zijn ingeleverd bij de receptie van het gemeentehuis. Met toepassing van de geldende beleidsregels toewijzing benadert Zeeman Advies de kandidaten zo spoedig mogelijk. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl