Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 02 Juni 2005 Discussieavond uitgangspunten bestemmingsplan buitengebied Anna Paulowna op 22 juni

De gemeente Anna Paulowna organiseert op woensdag 22 juni een discussieavond over de uitgangspunten voor het nieuwe bestemmingsplan buitengebied. De avond is voor iedereen toegankelijk en begint om 19.30 uur in het Wapen van Holland in de kern Anna Paulowna.

Nota van uitgangspunten

Vanaf eind december van het vorige jaar is bureau Bugel/Hajema adviseurs samen met de ambtenaren van de gemeente bezig met het samenvoegen van de vier bestaande bestemmingsplannen. De plannen moeten samengesmolten worden tot √c√cn bestemmingsplankaart, waarop de toekomst van het platteland is te zien.

Het is een ingrijpende operatie. Het eerste concept van het bestemmingsplan zal eind dit, jaar gepresenteerd worden. In 2006 zal de procedure dan worden voortgezet.

Voor heel wat inwoners kan het proces belangrijke gevolgen hebben. Daarom wil de gemeente hen zoveel mogelijk betrekken bij de besluitvorming.

Discussie in Wapen van Holland

De publieke discussie in het Wapen van Holland zal gaan over de mogelijke uitgangspunten van het nieuwe bestemmingsplan. Bijvoorbeeld: willen we de recreatie in een bepaald gebied stimuleren of moeten er meer mogelijkheden komen voor het bouwen van burgerwoningen. Of wat doen we met vrijkomende agrarische bebouwing? De resultaten van de discussie kunnen worden meegenomen in de nota van uitgangspunten die in de raadscommissie en raad wordt behandeld. De raadsleden die de discussieavond bijwonen kunnen zich aan de hand daarvan een mening vormen.

Klankbordgroep

Inmiddels is er een klankbordgroep landelijk gebied samengesteld. De leden van de klankbordgroep bereiden in drie bijeenkomsten het bestemmingsplan voor en stellen de conceptnota van uitgangspunten op. Inwoners kunnen hun belangen door de leden van de klankbordgroep laten behartigen.

Meer informatie over de samenstelling van de klankbordgroep kunt u vinden op www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl