Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 29 Juni 2005 Uitgangspuntennotitie Buitengebied Anna Paulowna

Het verslag van de discussieavond op 22 juni in het Wapen van Holland over het nieuwe Bestemmingsplan Buitengebied is opgenomen in de Uitgangspuntennotitie Buitengebied.

Deze Uitgangspuntennotitie is opgesteld door de projectgroep Bestemmingsplan Buitengebied Anna Paulowna en vervolgens tijdens 2 bijeenkomsten ter beoordeling en ter becommentariëring voorgelegd aan de Klankbordgroep Buitengebied. Ook het commentaar van de Klankbordgroep is in deze nota verwerkt.

De nota wordt maandag 4 juli besproken in de commissie Grondgebiedzaken. Het is de bedoeling om daarna de nota vast te laten stellen door de gemeenteraad in de vergadering van maandag 29 augustus 2005.

U kunt de uitgangspuntennota inzien via www.annapaulowna.nl

Ook kunt u de concept-analyse en inventarisatie van de huidige situatie inzien die door BügelHajema is opgesteld vooruitlopend op het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied. Ook dit document komt aan de orde in de commissievergadering op 4 juli. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl