Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 Juli 2005 Startschot renovatie Amerstraat (Den Helder)

Gedeputeerde T. Hooijmaijers Gedeputeerde T. Hooijmaijers was pasgeleden in Den Helder voor een kort werkbezoek. Aanleiding hiervoor waren de renovatiewerkzaamheden aan gevels in de Amerstraat, waarvoor hij het startschot gaf. Dit project is een initiatief van de ondernemers uit de Amerstraat. Zij hopen dat een representatieve gevel over de gehele lengte van de straat een duidelijk positieve invloed hebben op de uitstraling van de Amerstraat. De eigenaren en ondernemers uit de straat hebben samen met de gemeente ervoor gezorgd dat het project tot stand kon komen. De provincie Noord-Holland deed er een duit voor in het zakje, vandaar de aanwezigheid van de gedeputeerde.

Hooijmaijers liet zich tijdens hetzelfde bezoek ook bijpraten over de ontwikkelingen rondom het toekomstige wijkcentrum in Nieuw Den Helder en over het Stadshart. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl