Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 19 Juli 2005 Lokale woonvisie 2005-2010 Bouwen aan de toekomst (Harenkarspel)

Raad stelt woonvisie vast

De raad heeft de visie 'Bouwen van de toekomst' op 12 juli 2005 vastgesteld, met de aanvulling, dat het uitgangspunt migratiesaldo = 0 geen stringent uitgangspunt is.

Ook besloot de raad, in verband met de druk op de woningmarkt vanuit de regio Noord-Kennemerland, de indicatieve aantallen voor de periode 2005-2010 op 650 te stellen en op langere termijn op 1200-1600 (2005-2015).

Het raadvoorstel, het raadsbesluit en de de lokale woonvisie kunt u vinden op www.harenkarspel.nl (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl