Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 20 Juli 2005 Landelijk onderzoek naar `omgevingsvergunning`

Het ministerie van VROM is momenteel bezig met het project omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning is een geïntegreerde vergunning voor wonen, bouwen, monumenten, ruimte, natuur en milieu.

Met deze wet kan straks vergunningen worden aangevraagd bij 1 loket, in plaats van meerdere vergunningen bij meerdere loketten.

Heeft u ervaring met het aanvragen van vergunningen en wilt u deze delen met VROM? Volg de link en vul de enquête in. Het onderzoek duurt ongeveer 7 minuten. Onder de inzenders wordt 3 x 25 euro verloot. Persoonlijke gegevens via deze enquête verzameld, worden anoniem behandeld en niet vrijgegeven of gebruikt om producten te verkopen.

De resultaten van het onderzoek kunt u eind augustus vinden op de website van VROM (www.vrom.nl/vergunningen).

Link naar de enquête: www.questback.com/memo/vromomgevingsvergunning (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl