Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 Juli 2005 Vastgestelde Ontwikkelingsnotitie Stedelijke Vernieuwing (Zijpe)

Bij besluit van de gemeenteraad van 31 mei 2005 is de Ontwikkelingsnotitie Stedelijke Vernieuwing 2005-2009 vastgesteld. N.a.v. opmerkingen van de Provincie Noord-Holland en een aantal ambtelijke wijzigingen is de notitie aangepast. Het doel van de ISV is om d.m.v. subsidies vanuit het Rijk en de Provincie Noord-Holland de stedelijke vernieuwing extra impulsen te geven. D.m.v. een notitie wordt aangegeven welke verbeteringen op het gebied van de prestatievelden noodzakelijk zijn en met welke projecten dit kan worden bereikt.

Het budget van notitiegemeenten wordt door de Provincie Noord-Holland beheerd. Deze notitie is derhalve bepalend voor de uit te voeren projecten in het kader van de ISV-2 periode. De verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van concrete plannen voor stedelijke vernieuwing ligt bij de gemeente. De notitie heeft voor de gemeenteraad een richtinggevend en toetsbaar karakter.

Van de Vastgestelde Lokale Woonvisie liggen het raadsbesluit, het inspraakverslag incl. de aanpassingen en de notitie voor een ieder ter inzage:

Van de Vastgestelde Ontwikkelingsnotitie Stedelijke Vernieuwing 2005-2009 liggen het raadsbesluit en notitie voor een ieder ter inzage:

vanaf 28 juli 2005 en kunnen worden ingezien op ma t/m vr van 9.00-12.00 uur bij de afd. Ruimte & Wonen in het gemeentehuis, Schagerweg 97 te Schagerbrug.

Op verzoek kunnen de stukken buiten kantooruren worden ingezien. U dient dan contact op te nemen met de behandeld ambtenaar, tel. 0224-574134. De lokale Woonvisie en de ISV-notitie treden in werking op de dag nadat dit besluit is kenbaar gemaakt. Daarnaast kunt u de betreffende stukken op onze website downloaden www.zijpe.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl