Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 03 Augustus 2005 College Texel steunt loodsproject

Het college van B&W wil het loodsproject Den Hoorn met 20.000,-- euro financieel ondersteunen.

Het loodsproject is een initiatief vanuit het dorp zelf. Doel is om de leefbaarheid een aantrekkelijkheid van Den Hoorn in de toekomst op peil te houden. Om een breed gedragen "dorpsomgevingsplan" te maken, moet een deskundig bureau worden ingeschakeld. De dorpscommissie heeft hiervoor reeds een subsidieaanvraag gedaan bij de provincie Noord-Holland. Gedeputeerde T. Hooijmaijers heeft daarvoor zijn steun toegezegd.

Of de gemeentelijke bijdrage van 20.000 euro daadwerkelijk wordt gegeven, is nog afhankelijk van de gemeenteraad. Na behandeling in de raadscommissie Grondgebied (5 september) zal de raad op 17 oktober een besluit nemen. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl