Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 Augustus 2005 Werk aan het rioolstelsel gemeente Anna Paulowna

Vanaf maandag 29 augustus wordt in opdracht van de gemeente Anna Paulowna op diverse plaatsen in de gemeente weer gewerkt in het riool.

Het betreft de jaarlijkse reiniging en inspectiewerkzaamheden. Deze zullen ongeveer 1 week in beslag nemen. De bewoners van de straten waar het riool geÔnspecteerd zal worden, krijgen hierover bericht via een huis-aan-huis folder.

Bij regenachtig weer is werken in gemengde riolen onmogelijk. Men gaat dan verder in Agro Sanatio fase 1 in de kern Anna Paulowna. Mocht u vragen hebben over de uit te voeren werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de afdeling civiel & groen van de gemeente, telefoon (0223) 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl