Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 November 2005 Stand van zaken nieuwbouw Volmolen (Den Burg)

De bouwvergunningaanvraag voor 34 woningen in de sociale sector in de nieuwbouwwijk Den Burg Volmolen aan de Distelvlinder is namens BUPS (Bouwcombinatie De Volmolen, USP Vastgoed, De Peijler Projectontwikkeling en Stichting Wonen Texel) ingediend.

Soort woningen

Van deze woningen komen er:

Selectie

Voor de kavels in de (sociale) koopsector in De Volmolen heeft de gemeente inmiddels gegadigden geselecteerd.

Dit geldt ook voor de bouw van 16 rijtjeswoningen door USP in de nieuwe wijk Den Burg West (12 sociale koop en 4 koop-hoekwoningen).

Inwonenden en diegenen die nu in een huurwoning wonen, komen voor de sociale koopwoningen in aanmerking.

Puntensysteem

De gemeente hanteert hiervoor een puntensysteem. Punten worden gegeven voor o.a.:

Uitnodigingen

De uitnodigingen voor een gesprek werden vorige week (week 26 oktober 2005) verzonden. Als na de gesprekken blijkt, dat iemand voor een woning in aanmerking komt, wordt dat aan BUPS (Volmolen) of USP (West) bevestigd. Zij zullen vervolggesprekken voeren over de verkoop van de woningen.

Vervolg informatie

Natuurlijk zijn de mensen die bij ons staan ingeschreven benieuwd wanneer zij voor een kavel en/of woning in aanmerking komen. De gemeente Texel zal daarom via de media en www.texel.nl blijven informeren over de uitgifte van kavels.

Zo zullen wij melden wanneer voor alle hierboven genoemde woningen de selectiegesprekken zijn afgerond. Ook melden we wanneer voor andere sectoren uitnodigingen verzonden zijn.

Het is voor ons echter niet mogelijk om individuele vragen over op welk tijdstip iemand voor een kavel in aanmerking komt, te beantwoorden. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl