Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 08 November 2005 Nieuw onderkomen buitendienst en brandweer Anna Paulowna in gebruik genomen

Door het onthullen van twee logo's aan de gevel, onthulde wethouder Steenbergen de nieuwe gemeenteaccommodatie aan de Randweg. Het markante gebouw huisvest zowel de brandweer als de buitendienst van de gemeente.

Na de openingshandeling konden inwoners een kijkje nemen in het pand dat is ontworpen door architect Jan Kramer en gebouwd door bouwbedrijf NAK. Buiten verzorgden de brandweer en de buitendienst demonstraties. Zo werd een enorme, onlangs bij storm gesneuvelde, boom keurig verwerkt tot handzame blokken 'haardhout'. Uiteraard zorgde de brandweer voor vlammen, rook en herrie.

Ook kinderen vermaakten zich uitstekend. Onder toezicht van medewerkers van de buitendienst mochten ze met de kraanwagens zelf materiaal laden en lossen.

De bouw van de nieuwe gemeentewerf en brandweerkazerne is in oktober 2004 begonnen. Met de ingebruikneming is een eind gekomen aan de 'primitieve' omstandigheden waaronder brandweer- en gemeentemensen hun werk moesten doen. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl