Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 November 2005 Eerste paal nieuwbouwproject ‘De Hoop’ in Wieringerwaard

Gedeputeerde Ton Hooijmaijers van de provincie Noord-Holland slaat op woensdag 30 november om 13.45 uur de eerste paal van het nieuwbouwproject ‘De Hoop’ in Wieringerwaard. De eerste fase van het project omvat in totaal 55 woningen, waarvan in fase 1a 33 woningen zijn verkocht. De verwachting is dat de eerste woningen van fase 1a eind 2006/begin 2007 zullen worden opgeleverd.

Toekomstvisie

Het uitbreidingsplan is een belangrijk onderdeel van de toekomstvisie die de gemeente Anna Paulowna heeft opgesteld. Naast woningbouw werkt de gemeente samen met Par 2 Ontwikkeling aan plannen voor een groen en recreatief gebied tussen de kern Wieringerwaard en het buurtschap Nieuwesluis. Zo maakt een golfbaan met voorzieningen tevens deel uit van de plannen. Hiermee willen de samenwerkende partijen een impuls geven aan wonen, werken en recreëren in Wieringerwaard. Par 2 Ontwikkeling is een samenwerkingsverband tussen de De Peyler Projektontwikkeling uit Scharwoude en Grontmij uit Alkmaar.

Inmiddels is ook de verkoop begonnen van de woningen in fase 1b in plan De Hoop. Deze fase omvat 22 woningen. Een aantal woningen is al onder optie. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl