Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 29 November 2005 Informatieavonden Scholenbouw Breezand

De informatie over de scholenbouw in Breezand zal worden gegeven in drie verschillende bijeenkomsten: twee voor de scholen en een voor belangstellenden.

Per school zal eerst de gemeente de ouders informeren over de locatiekeuze. Daarna zullen de schoolbesturen de ouders vertellen welke nieuwbouwplannen door en voor de school zijn ontwikkeld.

Voor de Zandhorst is de voorlichtingsavond op donderdag 1 december in de school zelf.

Voor de St. Jan is de voorlichtingsavond op woensdag 7 december in gymzaal De Aap.

Overige belangstellenden kunnen terecht op donderdag 8 december in de zaal van Museum Anna Paulowna. Deze avond komt in de plaats van de afgelaste informatieavond van 21 november. Tijdens deze avond legt het college uit waarom ervoor is gekozen om de Brede School in Breezand te realiseren op een deel van het huidige ijsbaanterrein.

Alle avonden beginnen om 20.00 uur. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl