Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 12 December 2005 Kwaliteitsslag bij Bouwen Anna Paulowna

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Anna Paulowna heeft ingestemd met de tijdelijke inhuur van medewerkers voor het onderdeel Bouwen van de sectie Vergunningen & beleid van de sector Grondgebiedzaken. Het besluit van het college voorkomt dat er gebrek aan menskracht ontstaat als gevolg van vervroegde uittreding en ziekte.

Kwaliteitsanalyse

Het college heeft ook besloten om een kwaliteitsanalyse van het onderdeel Bouwen te laten uitvoeren. Het college beoogt een veel professionelere aanpak en een bekorting van het behandelproces van de vergunningaanvragen. Ondanks verschillende interne reorganisaties verlopen sommige procedures nog niet naar wens. Daarom zijn nu maatregelen in de personele sfeer getroffen. Door het aantrekken van kwalitatief personeel wil het college de dienstverlening van het onderdeel Bouwen naar het gewenste hogere niveau tillen.

Verder wil het college op korte termijn de kwaliteit van de verleende vergunningen laten beoordelen. Hiertoe is een aantal kruispeilingen in de vorm van steekproeven direct van start gegaan. Ook loopt er een onderzoek naar de effectiviteit van recente handhavingsacties. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl