Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 12 December 2005 Bouwwerkzaamheden Centrumplan Nieuw Den Helder starten op 14 december

Op 14 december om 15:00 uur geeft wethouder Vermeer samen met de voormalige wethouder Waltmann het startsein voor de aanvang van de bouwwerkzaamheden van het Centrumplan aan de Marsdiepstraat in Nieuw Den Helder.

Als het weer het toestaat, zal deze damwand eerst als dambord worden gebruikt voor een simultaan damwedstrijd tussen de bekendste dammer van Den Helder, Pier van der Sluis die simultaan zal spelen tegen zeven vertegenwoordigers van het toekomstige centrum zoals iemand van OKK, een vertegenwoordiger van de winkeliers, iemand van Trimaran en misschien waagt een van de officiŽle gasten zich ook nog aan een dambord.

Het Centrumplan is een ambitieus ontwerp, dat aan ťťn zijde volledig wordt opgenomen door het achterliggende 'duinlandschap'. Aan de andere kant is het een modern en comfortabel onderkomen voor 24 appartementen, enkele winkels, een bibliotheek, scholengemeenschap Trimaran en een sporthal. Het gebouw krijgt in het ontwerp een bevoorradingsroute, waardoor het verkeer en het winkelende publiek op de Marsdiepstraat geen hinder van vrachtverkeer zal ondervinden. Een ondergrondse parkeerplaats biedt daarnaast voldoende ruimte voor de voertuigen van de vele bezoekers aan een van de in het Centrum gevestigde instellingen of winkels.

In de Projectwinkel aan de Marsdiepstraat worden overzichtelijke afbeeldingen opgehangen van dit plan, zodat iedereen daar een kijkje kan nemen naar de toekomst van deze belangrijke winkelstraat voor Nieuw Den Helder. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl